Myślę że każdy kibic czarnego sportu, śledzi zmagania zmagania najlepszych żużlowców o tytuł mistrza świata
Bardzo mnie cieszą występy Polaków, w Lesznie Hampel a teraz w Goeteborgu Golob zajęli 2 miejsce
Liczę bardzo na Tomka Goloba, który jak pewnie wszyscy wiedzą jest wicemistrzem świata,
Mam nadzieję że w tym roku zawalczy o najwyższe miejsce, ale Jason Crump na pewno zrobi wszystko żeby do tego nie dopuścic
a Waszym zdaniem kto w tym roku wygra??
Pani Reklama
Wczoraj w PRadze wygral Gollob jest to moj ulubiony zuzlowiec wiec mam nadzieje ze zostanie w koncu mistrzem swiata po 3 turniejach widac ze licza sie Gollob, Hampel, Bjerre no i wiadomo Crump i Dziki Nicki
Oglądałem wczorajsze GP i przyznam, że emocji nie brakowało, Crump miał naprawdę szczęście, że do półfinałów awansował no i ten paskudny upadek Sayfutdinov'a ... ale cieszę się z postawy naszych bo pokazali, że są mocni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum