Poprzedni temat «» Następny temat
Transferwoa karuzela w F1
Autor Wiadomość
Eddy 

Dołączył 314 dni temu
Wysłany: 2009-11-14, 10:57   Transferwoa karuzela w F1

Wg „The Times” tak będą wyglądały przyszłoroczne składy teamów F1:
Brawn GP walczy o pozostanie w teamie Jensona Buttona, gdyby jednak nie udało się przekonać mistrza świata to w teamie pozostanie Rubens Barrichello, a drugim kierowcą powinien zostać Nico Rosberg. McLaren chce stworzyć dream team, w skład którego wejdą Lewis Hamilton i Kimi Räikkönen. Niemal pewny jest także skład Renault. Do potwierdzonego na przyszły sezon Roberta Kubicy ma dołączyć Timo Glock.
Jak myślicie co z tego wszystkiego wyjdzie?

Pani Reklama

Lacik 
Nowicjusz

Dołączył 297 dni temu
Wysłany: 2009-11-14, 23:35   

Czyli Piquet wylatuje z F1? I co z Ferrari? Kto w parze z Massa? :)

Lysy

Dołączył 299 dni temu
Wysłany: 2009-11-15, 19:57   

I co w ogóle z Renault? Niedawno czytałem, że nie są pewni startów w sezonie 2010.

Dr House 
Nowicjusz

Dołączył 281 dni temu
Wysłany: 2009-12-02, 16:35   

Wystartują w przyszłym sezonie ;) Prawdopodobne jest, iż drugim kierowcą Renault będzie Heikki Kovalainen. Ale to tylko plotki ;)

.:BoZoN:.
Nowicjusz

Dołączył 117 dni temu
Wysłany: 2010-05-14, 17:37   

Widze że temat dawno nie ruszany :roll: . Ostatnio czytałem, że podobno Polak ma podpisac umowe przedwstępną ze stajnią Ferrari na sezon 2011 :D Może to jedynie spekulacje włoskiej prasy, ale zawsze jakies optymistyczne wieści dla nas. Mysle, że to wielka szansa dla naszego kierowcy. W końcu dostałby samochód z prawdziwego zdarzenia.

Kolos
Początkujący

Dołączył 117 dni temu
Wysłany: 2010-05-14, 17:40   

No masz BoZoN zdecydowaną rację, że byłaby to szansa i zaszczyt dla Kubicy, ale szczerze wątpie żeby Renault po 1 sezonie zechciał go oddac. Zresztą z tego mi wiadomo to Kubica jest zadowolony ze współpracy z renault. Ale kto wie, może za rok zobaczymy go w najbardziej prestiżowej ekipie :)

Cimirski
Początkujący

Dołączył 116 dni temu
Wysłany: 2010-05-19, 22:54   

Oj watpie watpie, jednak mysle, ze zostanie w Renault. Ferrari chyba nie jest zainteresowane kubica. Bylo tak, ze wracal z nimi samolotem z azji zeby zdazyc na rajd w ktorym startowal a media juz to rozdmuchaly do transferu. Nie wydaje mi sie zeby Robert zmienial team w najblizszym sezonie

idek
Początkujący

Dołączył 115 dni temu
Wysłany: 2010-05-19, 22:59   

@Cimirski
Szczególnie, że współpraca między Robertem a Renault układa się znakomicie co zarówno przyznają team jak i sam kierowca. Mi się wydaję, że Kubica z Renault jeszcze nie jeden sukces osiągnie tylko potrzeba na to więcej niż jeden sezon, a i już rok temu się go łączyło z Ferrari a jednak wyszło inaczej :) :)

Cimirski
Początkujący

Dołączył 116 dni temu
Wysłany: 2010-05-20, 23:21   

No tez tak sadze. Jednak Reanult to jest porzadna firma, wygrywali mistrzostwo 2 razy z rzedu jeszcze kilka lat temu. Czuje, ze wroca do swoich czasow swietnosci, ale to dopiero w nastepnym sezonie. Zreszta, trzeba jeszcze zobaczyc co FIA wymysli na sezon 2011

idek
Początkujący

Dołączył 115 dni temu
Wysłany: 2010-05-21, 19:20   

Ja mam nadzieję, że ci maruderzy tj. trzy ostatnie teamy w przyszłym sezonie będą miały lepsze konstrukcje i w miarę konkurencyjne bolidy, chociaż żeby coś namieszać w środku stawki bo teraz to nie najlepiej u nich wygląda :)

Odpowiedz do tematu