Wysłany: 2010-05-11, 17:01 Prawdziwa Pamela Anderson
Zauważyłem dzisiaj na wp i przeżyłem szok, sami zobaczcie
Co się stało z Pamelą?!
Kiedyś seksbomba i marzenie wszystkich facetów, a dzisiaj? No cóż... Wydaje się, że czas nie jest dla Pameli Anderson łaskawy. 43-letnia aktorka wygląda coraz gorzej. Prywatnie i na zakupach niczym nie przypomina już gwiazdy "Słonecznego patrolu". Jej dawny blask widać tylko wtedy, gdy nad jej wizerunkiem pracują makijażyści, fryzjerzy i styliści. Na co dzień daleko jej do ideału... Zobaczcie sami!
Nie no ja wiedziałem że te gwiazdy tą urodę zawdzięczają stylistom itp. ale nie sądziłem że bez tego wyglądają aż tak strasznie
Ciekawe jak będzie wyglądac za kolejne 10 lat
Wniosek z tego taki że z każdego można zrobic pięknosc wystarczy kilogram makijażu i tych innych rzeczy
Wątpie aby chociaż 20% znanych kobiet tak jak wczesniej Pamela, wyglądało bez stylizacji i makijażu naprawde ładnie.
Wszystko u Pameli spowodowane jest zabiegami i chemikaliami z ktorych wczesniej korzystała.
No tak na starość wszystko dopiero wychodzi i ludzie się z pięknych i młodych zmieniają w zniekształconych dziadków, ale żeby się utrzymać w tym całym showbiznesie potrzeba niejednego takiego zabiegu, pewnie po takim czasie niektórzy żałują, że się na takie coś zdecydowali
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum