NO to Eddy, Bollo Kiedy na Cracovie na meczyk się wybieramy
Ja bym sobie wyskoczył ale najbliżej to mi chyba do Poznania na Lecha choć z tego co wiem nasza ekipa jest trochę większa jeżeli chodzi o kibicowanie "Wielkiej Triadzie"
Real Madryt oczywiście Jest to klub z tradycją, który aktualnie można powiedziec przeżywa kryzys ale wrócą jeszcze do wielkich zwycięstw. A z polskim to regionalny patriotyzm czyli Lech Poznań.
Moim ulubionym klubem zza granicy jest Liverpool. To juz od mniej wiecej 8 lat. Z polskiej piłki lubie Lecha i Wisle. Jednak jesli jakis polski klub gra w pucharach europejskich to trzymam kciuki za kazdym klubem. Nawet jesli jest to Legia
Jako ze jestem z wielkopolski to wypada mi kibicowac poznanskiemu Lechowi ale nie kibicuje im dlatego ze tak wypada ale dlatego ze jestem ich fanatykiem ubostwiam ten klub jest to dla mnie najlepszy klub na swiecie w d.pie mam te zagraniczne bogate kluby Lubie tez AC Milan . Ale mowie Lech jest dla mnie na 1. miejscu a nie jak u wiekszosci ze klubem nr 1 jest jaki zagraniczny co mnie strasznie w ludziach wkur.. irytuje
Podzielam zdanie co niektórych jeśli chodzi o polski klub i też kibicuję Lechowi, tym bardziej teraz po zdobyciu mistrzostwa liczę na udany występ w eliminacjach do LM
Z zagranicznych klubów nie mam żadnego ulubionego ale np. lubię sobie pooglądać ligę angielską
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum